top of page

Aanbod

Ontdek de mogelijkheden

VoorjouZelf is voor iedereen die verandering wil. Om dit te bewerkstelligen is er vaak een stuk verdieping nodig: weg van de ratio en verbinden met gevoel en emotie. Als iets ons drijft is het emotie. Dat kan leiden tot het juist aangaan van uitdagende persoonlijke thema's maar ook het negeren en wegstoppen van lastige stukken. Juist dat wegstoppen kan je fragmenteren van binnen. Je gaat je verwijderd van jezelf voelen en leeft niet meer vanuit authenticiteit. Je stopt meer energie in de buitenwereld waarbij je binnenwereld genegeerd wordt. Op termijn gaat dat leiden tot klachten.

 

Vanuit verschillende invalshoeken kijk ik naar jouw klacht of hulpvraag. Centraal staat daarbij het gegeven dat lichaam, geest en ziel een eenheid vormen. Tijdens het consult gebruik ik technieken waardoor je mogelijkheden gaat ontdekken, inzicht gaat krijgen en ander gedrag gaat ontwikkelen. Vanuit mijn passie voor mensen werk ik op een betrokken, warme manier met soms een beetje humor en scherpte. We gaan na een korte intake direct aan de slag. In een consult van 75 minuten werk ik onder andere met: NLP, energiewerk, hypnotherapie, opstellingen, regressie en innerlijk kind heling. Deze technieken worden ingezet waar nodig en in combinatie met elkaar.

 

Praktijk VoorjouZelf is op werkdagen en in de avond geopend, neem contact op voor de mogelijkheden. Geen wachtlijst!

Therapeutisch consult
IMG_4658.jpeg

De opstelling met poppetjes is een mooie techniek om datgene waar jij tegenaan loopt in jouw persoonlijke leven vanuit verschillende perspectieven inzichtelijk te maken. We gebruiken poppetjes en symbolen. Welk poppetje je kiest en hoe je jezelf neerzet vertelt veel over jouw relatie met jezelf en de buitenwereld. Deze opstelling wordt vervolgd en gecombineerd met andere technieken zoals innerlijk kind heling, hypnotherapie, opstelling met grondankers of bijvoorbeeld regressie. Een sessie duurt 75 minuten.

Kristalbed

Kristalbed

IMG_4668.jpeg

Een kristalbed is een helend lichtbad met hoog frequent gekleurd licht. Het kristalbed combineert de helende kracht van frequentie, kleuren en mineralen. Het bestaat uit 7 heldere (berg)kristallen, ieder 12-zijdig geslepen: de zogenaamde Phi Vogel kristallen. Elk van deze geometrisch geslepen kristallen genereert een hoog frequente helende energie. Al liggend op het bed met je ogen dicht ontvang je het energielichtbad. De hoogfrequente energie brengt jouw mentale, emotionele en fysieke lichaam in balans. Helpt bij vermoeidheidsklachten, herstel medische ingreep, burn-out, mentale disbalans, vol hoofd, fysieke problemen.

Wat kun je verwachten tijdens en na deze sessie?

- een upgrading van al je zintuigen

- meer energie, meer focus

- diepe ontspanning, verbinding met de aarde/het universum

- het openen van het hart, een gevoel van rust en vrede

- een dieper gevoel van innerlijke spirituele verbinding

- inzichten op allerlei gebied, situaties en gebeurtenissen


Een sessie kan geboekt worden in (aansluitende) blokken van 20 minuten.

Trancehealing
Image by Samuel Austin

Trancehealing

Bij trancehealing werk ik vanuit een staat van trance met mijn healing gids waarbij krachtige helende energie doorgegeven wordt aan de ontvanger, al dan niet door aanraking. Ben je nog niet toe aan een diepgaand gesprek? Energetische healing is een zachte liefdevolle manier om fysieke, emotionele en mentale blokkades in beweging te brengen en inzichtelijk te maken. Je hoeft alleen maar te ontvangen, met een open hart. Trancehealing kan een aanvulling of ondersteuning zijn bij een medische behandeling of mentale disbalans. De healing vind plaats na een korte intake, we eindigen de healing met het bespreken van de door mij ontvangen informatie. 

Wat kun je ervaren tijdens de healing:

  • tintelingen, rillingen, warmte of kou

  • kleine schokjes in je spieren

  • diepe ontspanning en rust

  • inzichten, een gevoel van bevrijding of opluchting

  • emotionele ontlading

Maak een afspraak met Sandra

bottom of page